Arbeid

Prosjektnavn

Totalleverandør

Oppdrag

Brandr har vært Optimeras totalleverandør siden 2016. Vi leverer tekstiler og profilartikler. Brandr tilbyr i dag en løsning som gjør at ansatte i Optimera og Montér kan handle alt i en og samme nettbutikk.

Kunde

Optimera er med sine 2200 ansatte og over 12 mrd i omsetning Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør.

Etter en grundig evaluering falt valget på Brandr som hovedleverandør til kjedens interne nettbutikk. Herfra skal bl.a. profilartikler og arbeidsbekledning gå ut til kjedens 140 utsalgssteder over hele landet.

Tiden med storinnkjøp for å spare penger er definitivt forbi. Gevinsten ved slike innkjøp forsvinner raskt når varelageret vokser ut av kontroll. Fleksible løsninger med hyppige leveringer var avgjørende for at Optimera valgte Brandr.

Brandr er totalleverandør til Optimera/Montér


Et fullverdig logistikksystem som sømløst integreres i kundens eget system, effektiviserer tidsbruken og gir den nødvendige oversikten på vareflyten.

Direktør Retail Proff & Montér, Camilla Bottolfs, begrunner valget slik:

«Høy servicegrad, profesjonalitet og forståelse for våre behov er noen av grunnene til at vi har valgt Brandr som hovedsamarbeidspartner».

Brandr befester med dette sin stilling som leverandør av fullsortiment nettbutikkløsninger til større virksomheter.

 

Har du flere spørsmål eller trenger vår hjelp, er vi her for deg.

Del gjerne:

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter