Arbeid

Prosjektnavn

Sykkelbekledning

Oppdrag

Brandr fikk i oppdrag å levere sykkelbekledning til Anton Sport. Et prosjekt hvor vi spesialdesignet sykkelbekledning etter kundens visuelle profil og ønsker. 

Kunde

Vi innrømmer det gjerne, vi er produktnerder. Casper hos oss deler livet sitt i tre; familien, jobb og sykkel. Det kommer kundene våre til gode.

Når du logger over to hundre treningsøkter i året, har utstyret stor betydning. Det er derfor vi kan si at vi vet hva du trenger til sykkellaget ditt, Casper har testet det. I dette tilfellet ønsket kunden det beste av det beste; italienske stoffer, alle sømmer sydd for hånd, ekstrem slitestyrke og tekniske egenskaper på elitenivå. Vi er stolte over å kunne levere til noen som allerede er kunnskapsrike og har høye forventninger.

«Vi i Anton sport har en lang tradisjon med egenproduksjon av sykkeltøy til ansatte. Vi valgte denne gangen Brandr som samarbeidspartner på dette. Herlig oppfølging i hele prosessen og vi satte stor pris på deres erfaringer og forslag under prosessen. Stor valgmulighet på design og kvalitet samt rask og effektiv håndtering av bestilling og produksjon.»
Lars Tore Selbo, Region- og personalsjef, Anton Sport.

Vi takker for tilliten og gleder oss til å møte dere langs landeveien! Les mer om spesialproduksjon av treningstøy her.

Har du flere spørsmål eller trenger vår hjelp, er vi her for deg.

Del gjerne:

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter