CAREPACKS

SUNNERE SNACKS MED FOKUS PÅ BÆREKRAFT OG MILJØ

Dette gir verdi for mottaker og avsender - en nyttig giveaway.

Vi leverer bærekraftig snacks fra CarePacks med din bedrifts logo, tekst og farger. Perfekt å dele ut til ansatte, forretningsforbindelser, studenter på skolebesøk og på messe. Snacksen finnes i et utvalg spennende smaker med sunne og naturlige ingredienser. Leveres i praktiske poser med lukkemekanisme som får plass i lomma.

Vi designer etiketten, skreddersydd med deres logo og budskap.

Ta kontakt for andre konsepter og løsninger. 

BESTILL CAREPACKS

Minstebestilling: 500 stk. Bestilles i hele esker a 60 stk pr smak. Kan mikse forskjellige smaker.

Leveringstid: 10-14 dager etter godkjent logoetikett.

Holdbarhet: Minimum 3 måneder (3-9 måneder). Tilgjengelighet kommer an på kapasitet og sesong. Ta kontakt hvis dette er kritisk, så finner vi en løsning.

Produktstørrelse: 15 x 9,5 cm (etikett: 5,5 cm)

HVORFOR VELGE CAREPACKS?

Velg en bærekraftig produsent

CarePacks er bygget opp rundt FNs bærekraftsmål om god helse, anstendig arbeid og økonomisk vekst, og ansvarlig forbruk og produksjon. Alle som kjøper CarePacks bidrar derfor til vår felles misjon om å gjøre verden til et bedre sted å være.

Støtt Norges Blindeforbund

CarePacks pakkes av Adaptor, et selskap eid av Norges Blindeforbund. På denne måten bidrar CarePacks til å opprettholde verdifulle arbeidsplasser for arbeidstakere med spesielle behov.

Støtt UNICEF

For å bidra med støtte til UNICEF har CarePacks utviklet konseptet «Life, Energy & Care» — en julegave til de ansatte eller en du bryr deg om, som kombinerer gave og veldedighet. For hver Life, Energy & Care-pakke som kjøpes, sendes 10 energimatpakker til UNICEFs arbeid for sultrammmede barn.

Carepacks sender mat til Fattighuset

CarePacks tar et samfunns- og miljømessig ansvar ved å aldri la mat gå til spille. Dersom produkter nærmer seg «best før»-datoen, sendes de til Fattighuset — en frivillig organisasjon som hjelper mennesker i vanskelige situasjoner.

Miljøfyrtårnsertifisert

CarePacks jobber for å være en fremtidsrettet virksomhet som tar miljø- og samfunnsansvar. De streber også etter å påvirke sine samarbeidspartnere til å jobbe mot tilsvarende bærekraftige mål.