RAB cirrus flex 2.0 – helårsjakke

1.149 kr

RAB Cirrus flex 2.0

Produktbeskrivelse:
RAB mellomlag jakke er en nyttig og bra gave med høy verdi for mottaker. Vi i Brandr er overbevist om at denne kommer til å bli mye brukt både på sommer som vinter.

Produktdetaljer:
Med sin luftige Primaloft® Silver Luxe syntetisk isolasjon, er den ekstremt praktisk under fuktige og foranderlige forhold, og gir lang holdbarhetstid med klumpfri fordeling og lett lagdeling under et ytre skall. Lagvis isolasjon i mansjetten og hetten gir pålitelig ytelse med lav bulk når det er vått eller komprimert, og Thermic ™ stretch fleece sidepaneler som er luftig på innsiden og flatt på utsiden for effektiv fuktspredning og behagelig bevegelse.

Cirrus Flex 2.0 Hoody er bygd med resirkulerte stoffer og isolasjon, enten den kastes over en t-skjorte på sommeren eller brukes som mellomlag når det er kaldt.

Dersom dere ønsker RAB-jakke med firmalogo anbefaler å brodere på dette plagget.  

Varianter:
Herre (S–XXL) | Dame (XS–XL)
Du trenger kun å velge antall/farge når du sender inn forespørsel – vi avtaler størrelsesfordeling når vi behandler din forespørsel.

Pris: 1149,– eks. mva

Minstebestilling: 10 stk
Leveringstid: 1–2 uker

Med forbehold om lagerstatus. Det er knapphet på varer for tiden. Send oss gjerne en forespørsel med deres størrelsesinndeling så gir vi en rask tilbakemelding på hva vi kan levere. Er dere på jakt etter noe annet fra RAB? Ta kontakt så ser vi hva vi kan få til.

 

Nullstill
Flere produkter fra