RAB Capacitor fleecejakke mellomlag

789 kr

RAB Capacitor fleecejakke mellomlag

Produktbeskrivelse:
Med mellomvekt fleece og Thermic ™ stretch sidepaneler, er den nye Capacitor Hoody et varmt, hurtigtransporterende mellomlag for å holde deg komfortabel på aktive dager i fjellet.

Capacitor Hoody er bygget av resirkulert polyesterbørstet fleece med et tøft, attraktivt strikket overflate. Designet som et moderne uttrykk og gir den optimale balansen mellom varme og pusteevne for blandet fjellsport, sammen med en friskere, mindre profilerte detaljer for mer uformell daglig bruk. Den nye hetten har også litt lettere Thermic ™ stretch fleecepaneler i sidene, ermene og hetten. I tillegg til å forbedre bevegelsen, hjelper de med å skape en mye slankere, mer atletisk passform for enklere og mer behagelig lagdeling mellom en hurtigtransporterende base og et vanntett skall.

Med en glidelås i full lengde, diskrete håndlommer med glidelås, en sikker brystlomme og en hjelmkompatibel hette, er den nye Capacitor Hoody ideell enten som et frittstående plagg eller som et vinterlag for høyt tempo i bakker om vinteren.

Ønsker dere RAB-jakke med firmalogo? Vi kan enten trykke eller brodere på dette plagget.

Varianter:
Dame (XS–XL) | Beluga
Herre (S–XXL) | Beluga | Pine | Ink
Du trenger kun å velge antall/farge når du sender inn forespørsel – vi avtaler størrelsesfordeling når vi behandler din forespørsel.

Minstebestilling: 10 stk

Leveringstid: 1–2 uker

Med forbehold om lagerstatus. Det er knapphet på varer for tiden. Send oss gjerne en forespørsel med deres størrelsesinndeling så gir vi en rask tilbakemelding på hva vi kan levere. Er dere på jakt etter noe annet fra RAB? Ta kontakt så ser vi hva vi kan få til.

 

Nullstill
Flere produkter fra