Om Brandr

Brandr er et lite, men fleksibelt selskap. Det betyr at du som kunde hos oss har tilgang til bransjens mest erfarne rådgivere, uten unødige mellomledd. Når tiden er knapp eller utfordringene store, er vi der for deg.

Hva gjør Brandr unike? Vi skreddersyr løsninger og produkter for hver enkelt kunde. Våre produsenter og leverandører har vi håndplukket etter kriterier for høy produktkvalitet, bærekraftig produksjon og ansvarlig arbeid. I tillegg kan vi tilby bransjens sterkeste portefølje av merkevarer. Med vår fagkompetanse, samt et nettverk som spenner seg fra norske bønder og småskalaprodusenter til fabrikker i østen, finner vi riktig løsning for deg og din bedrift.

Vi i Brandr tilpasser oss våre kunders behov. Noen trenger vårt bidrag i ett enkeltstående prosjekt, andre bruker hele vår kompetanse på drift av nettbutikk og spesialproduksjon. Felles for de som har valgt å bruke oss er at de ønsker innovativ produktreklame og personlig oppfølging. Våre kunder forstår at produktreklame er en viktig markedsføringskanal.