Kånken No. 2 Laptop 15’’ fra Fjällräven

1.199 kr

Kånken No. 2 Laptop 15’’ Black

Produktbeskrivelse:
Svart på svart, men likevel en fargerik personlighet – Kånken No. 2 Laptop Black er en ensfarget versjon av Kånken No. 2 med polstret lomme til en datamaskin. Laget av holdbart, vokset G-1000 HeavyDuty med skinndetaljer. Perfekt for dem som ønsker seg en hverdagsryggsekk med god plass til alle livsnødvendighetene; og akkurat like praktisk på reiser som på enkle turer. Hovedrommet har en stor åpning som gjør det enkelt å pakke og ta ut ting. Et separat, polstret rom gir sikker oppbevaring av en bærbar datamaskin (opptil 15″). Inni ryggsekken er det en rygglomme med et polstret sitteunderlag i G-1000 HeavyDuty – enkelt å ta ut når du vil sette deg nedpå litt.

To åpne sidelommer og en glidelåslomme foran. Innvendig kortholder til forretningskort. Detaljer og håndtak i skinn, og polstrede skulderremmer for ekstra komfort. Passer til en 15-tommers bærbar datamaskin, maks. mål 36 x 26 x 3 cm.


Miljøinformasjon: 
Fluorkarbonfri impregnering, Økologisk bomull, Resirkulert polyester
Materiale: G-1000® HeavyDuty Eco: 65 % polyester, 35 % bomull, G-1000® Lite Eco: 65 % polyester, 35 % bomull, 100% lær
Juridisk informasjon: Inneholder ikke-tekstilelementer av animalsk opprinnelse.
Høyde: 40 cm Bredde: 28 cm Dybde: 16 cm Volum: 18 l Dimensjoner for laptop: 36 x 26 x 3 cm

Antall lommer: 4 lommer – Innvendig lomme, Lomme(r) på utsiden med åpning, Utvendig lomme, Lomme(r) på utsiden med glidelås Sitteunderlag er inkludert: Ja

Holdbarhet
Dette produktet inneholder Fjällräven G-1000,  et slitesterkt materiale til friluftsbruk, og sammen med tidløs design, blir det til produkt som brukes i mange, mange år. Det er bærekraftighet gjennom et langt liv.

Derfor er Fjällräven-sekk med din logo er en holdbar og bærekraftig gave!

Pris: 1199,– eks. mva

Minstebestilling: 10 stk
Leveringstid: ca 1 uke

Er du på jakt etter noe annet fra Fjällräven? Enten om det er jakker eller andre sekker. Ta kontakt så ser vi hva vi kan få til. Grunnet etterslep etter pandemien så er varetilgangen begrenset. Send oss en uforpliktende forespørsel på ønsket antall så ser vi hva vi kan levere.

 

Flere produkter fra