Inca Stones pledd av resirkulert alpakkaull

723 kr

Inca Stones-pledd fra Elvang – et naturlig forslag som årets julegave til ansatte.

Inca stones kolleksjonen er inspirert av de kjente Inka bygningene og pleddets mønster leder tankerne til steinmosaikker og tilfører boligen et grafisk og moderne uttrykk.
Inca Stones er vevd i Peru av fantastisk myk og resirkulert alpakka og saue-ull. Å veve tekstiler av alpakkaull er en tradisjon i Peru, som går helt tilbake til Inka-tiden. Alpakkafibrene er mykere, mer slitesterke og varmere enn andre naturfibre. Pleddet nupper minimalt og bevarer det flotte uttrykket i mange år fremover.

Inca Stones er bærekraftig– og er fremstilt av resirkulert alpakka-ull. Det skjer ved at tekstil-rester fra andre produksjoner, overskytende ull mm. gjenbrukes.
Elvang er fair trade sertifisert på høyeste nivå hos World Fair Trade Organization (WFTO). Det er en garanti for at pleddet er fremstilt under rette forhold for miljø, mennesker og dyr.
Ved at gjenbruke naturens ressurser, medvirker vi til å redusere det samlede avtrykket på jorden som vi som mennesker lager. Inca Stones er en sikker og bærekraftig julegave til gode medarbeidere som takk for innsatsen i årets som har gått.

Spesifikasjoner:
Farge: Grey
Størrelse: 130×190 cm
50% alpakka, 40% ull, 10% mikrofiber

Etikett med logo kan påsyes.

Pleddet er på lager i Norge fra midten av november.

Flere produkter fra