Hva gjør vi?

Firmagaver

Hva gjør vi?

I Brandr har vi jobbet med firmagaver til ansatte så lenge vi kan huske. Vi vet hvilken glede og entusiasme riktige gaver kan gi mottakeren, fordi vi har sett det. År etter år.

Gaver for enhver smak

Innkjøp av gaver, enten det er snakk om gaver til ansatte, jubileumsgaver, representasjonsgaver eller kundegaver, kan være et minefelt for en innkjøper. Personlig smak, ønsker og livsstil skal forenes slik at flest mulig skal blir fornøyd. Ingen enkel sak, med andre ord.

Sjekkliste

Her er en sjekkliste for innkjøp av gaver, som det kan være lurt for deg sominnkjøper å kjenne til:

Hva er budsjettet?

Få fullstendig oversikt over kostnadene. Ofte inkluderer ikke tilbudet du har fått viktige ting som logotering og gavepakking. Forutsetter prisen et minimumsantall? Hvor mye fraktkostnader påløper avhenger bl.a. av vekten på gavene. Dette er forhold som er helt avgjørende å få oversikt over tidlig i innkjøpsprosessen.

Ikke alle liker det samme som deg

Altfor ofte ser vi at personlig smak får dominere valget som tas på vegne av mange ansatte. Legg bort katalogene og lytt til fagkunnskap.

Har du reell beslutningmyndighet?

Sørg for å forankre innkjøpsbeslutningen internt før du involverer andre. Dessverre opplever vi at innkjøpere gjør en grundig jobb og tar godt begrunnede valg, før sjefen overkjører i siste runde. Tid og ressurser bortkastet.

Vareråd

Er ansvaret overveldende kan det være lurt å alliere seg med et vareråd. For mange innkjøpere kan det være til stor hjelp å lufte produktidéer med andre når alternativene er mange. Vit når du må skjære gjennom og ta en avgjørelse. I slike grupper er ofte engasjementet stort!

Kjenn regelverket

Sett deg inn i grunnleggende regler for innkjøp av gaver, det sparer deg for mye tid. Vi har laget en informativ oversikt om skattereglene for gaver som dekker det du trenger å vite.

Ikke glem detaljene!

Like viktig som gjennomtenkte gaver, er innpakning og en personlig hilsen. Dette utgjør ingen stor ekstrakostnad, men løfter inntrykket mottakeren sitter igjen med mange hakk.

Vi har hjulpet utallige bedrifter med å finne det riktige uttrykte på sinde gaver. Gaver som blir bærekraftige fordi de blir brukt i lang tid, og ikke ender i en skuff.

Vi tilbyr gaver for enhver smak. Hva med å velge norske gaver? Kanskje trenger du en sommergave til dine kollegaer? Tips! Sett deg inn vanlige gavernormer!

Har du flere spørsmål eller trenger vår hjelp, er vi her for deg.