Dale of Norway - Den offisielle OL-genseren 2022

1.199 kr

OL Spirit er den offisielle genseren til den norske OL-troppen til vinter-OL i Beijing i 2022.

OL Spirit genser er strikket i Norge med 100% skin soft merino ull med ekstra stretch. Polstrede striper langs ermene og en polstret krage. Teksten «Norway» diskret strikket inn på ryggen. En beskyttende, kileformet klaff i merinoull ligger skjult bak glidelåsen i halsen. Med åpen glidelås sørger dette for behagelig lufting uten å eksponere huden for kulde.

  • 100% Norsk med 100% Norsk produksjon.
  • Dale er ULL, og da med de miljømessige og forbrukervennlige fordelene det har.
  • Fokus på kvalitet & «slow fashion». Plaggene skal vare lenge.
  • Bærekraft har Dale holdt på med i mange år. Strømmen som brukes på fabrikken er rett fra lokalt kraftverk som ligger bokstavelig talt vegg i vegg med fabrikken i Dale.
  • Lokal ekspertise og arbeidskraft har vært og er fortsatt en av hjørnesteinene i Dale of Norway. Lokal tilhørighet, sammen med at Dale er en global merkevare, er «core business».

 

Varianter
Herremodell S-XXL
Damemodell XS-XL

Du trenger kun å velge modell og antall når du sender inn forespørsel – vi avtaler størrelser når vi behandler din forespørsel.

Minstebestilling: 10 stk

Mulighet for egen logo: Ja. Vi kan brodere logo rett på plagget, eller produsere brodert/vevet merke som sys på. Vi hjelper deg med logoplassering-, materiale og type når vi behandler forespørselen.

Leveringstid
Uten egen logo: 1 uke
Med egen logo: 2-3 uker

Nullstill
Flere produkter fra