Bergans Senja Midlayer Hood, herre

1.079 kr

Bergans Senja Midlayer Hood til herre

Produktbeskrivelse:
Fyll på med varme mellom lagene! Med sin kombinasjon av to svært tekniske materialer vil Senja Midlayer Jacket raskt bli ditt nye favoritt-mellomplagg på topptur. Jakken er laget i et ultralett, vind- og vanntett polyamidmateriale vattert med isolerende Clo® Eco Vivo på utsatte områder som skuldre og overarmer. Nedre del av bolen er dekket med Pontetorto Tecnostretch®, som har utmerkede fukttransporterende og hurtigtørkende egenskaper. Skulder- og sidesømmene er forskjøvet for å hindre slitasje og øke komforten ved bæring av sekk. Senja Midlayer Jacket har også en beskyttende, høy krage og frontlommer med glidelås.

Materialegenskaper
Ultralett og 100 % resirkulert polyamidmateriale med PFAS-fri impregnering på overkroppen, vattert med isolerende Clo® Eco Vivo på nedre parti. Det hurtigtørkende Pontetorto Tecnostretch®-materialet på nedre del av kroppen, under ermene og på ermekantene har utmerkede fukttransporterende egenskaper. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics and trimmings.

Pris: 1079,– eks. mva

Farger: Black/Solid Charcoal og StrongBlue/Solid Charcoal

Størrelser: S – XXL

Du trenger kun å velge farge og antall når du sender inn forespørsel – vi avtaler størrelsesfordeling når vi behandler din forespørsel. 

Minstebestilling: 10 stk (Minimumsbeløp 10 000 kr i ordre.)

Leveringstid: 3 uker

Mulighet for egen logo: Ja

Nullstill
Flere produkter fra