Bergans Driv 24

829 kr

Bergans Driv 24

Produktbeskrivelse:
Driv 24 tilbyr den optimale kombinasjonen av bærekapasitet og funksjonalitet. Dette er den perfekte sekken for raske dagsturer som krever at du har med litt ekstra av både mat, klær og utstyr. Driv 24 har rikelig med praktiske lommer i forskjellige størrelser som gjør alt lett tilgjengelig for deg. Sekken har Bergans FlowPanel for optimal luftstrøm mellom ryggflaten og sekken, og er klargjort for drikkesystem. Til tross for sin lave vekt har ryggsekken justerbar rygglengde. Når du trenger det lille ekstra uten at du egentlig vil merke det, velg Driv 24.

Bæresystem
Dynamisk rem med Bergans Articulated harness, som automatisk tilpasser seg brukerens skuldre. Bergans QuickAdjust™ PRO, justerbar rygglengde. Ventilerende Bergans FlowPanel i ryggflaten. Ventilerende skulderrem med toppstrammere. Ventilert og vattert hoftebelte med lommer.

Sekkepose
Stor toppåpning med glidelås til hovedrommet. Kompresjonsrem på hver side.

Lommer
Ekspanderende frontlomme. Elastiske sidelommer i mesh. Glidelåslommer i elastisk mesh på hoftebeltet. Elastiske meshlommer på skulderremmen. Glidelåslommer med nøkkelkrok på innsiden av hovedrommet. Utstyrslomme fôret med myk mikrofleece øverst.

Ytterligere funksjoner
Klargjort for drikkesystem. Justerbar brystrem. Festepunkter for vandrestaver. Bærehåndtak på toppen. Nøkkelkrok. YKK glidelåser. PFAS-fritt materiale. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics and trimmings.

Lenge leve produktet
Bergans ønsker å gi produktene et lengst mulig liv. Blir produktet ditt ødelagt, kan du sende inn for reparasjon. Har du ikke bruk for produktet lenger kan du pante det, så vil Bergans selge det brukt eller lage et redesign-produkt av det.

Pris: 829,– eks. mva

Farger: Solid Light Grey/Solid Dark Grey og Brick/Solid Dk Grey

Minstebestilling: 10 stk (Minimumsbeløp 10 000 kr i ordre.)

Leveringstid: 3 uker

Mulighet for egen logo: Ja

Nullstill
Flere produkter fra