Aktuelt

Verdens mest nødvendige flaske

The Ocean Bottle

Hvert år havner opp mot 12 millioner tonn plast i havet – et så enormt plastutslipp burde vært unngått. 1 Ocean Bottle bidrar til å fjerne 1000 plastflasker fra havet – BRANDR er med på laget!

Les mer +

Brandr i media

«Profilselgerne er markedsførernes bruktbilselgere» Kommentar i Kampanje skrevet av vår markedssjef, Karl Erik Olsen. – Det første du må venne deg til som kulepennselger, er

Les mer +

Kortreist lykke

Norsk jubel løfter frem medaljehåp under vinterens OL. De kommer fra Meråker, Oppdal og Bærum. Oppfostret på lagånd, idealisme og vilje. Og DUGNAD. Ingen andre språk har det ordet. Det er ganske fint.

Les mer +

We’ve got news for you!

«Først ute med det siste» er ikke bare en floskel. Uker etter at Apple lanserte sine Airtags, leverte vi ut de første holderne med logo i en bærekraftig silikonblanding til våre kunder. Først i vår bransje.

Les mer +

Fake News

Det har skjedd en revolusjon i produktmedia-bransjen de siste fem årene. Da vi startet Brandr for seks år siden, var vi tidlig ute med å tilby miljøvennlige produkter. Alle var positive, men nesten ingen ville betale de ekstra kronene det kostet.

Les mer +

Viktig å vite om firmagaver

Innkjøp av gaver, enten det er snakk om gaver til ansatte, jubileumsgaver, representasjonsgaver eller kundegaver, kan være et minefelt for en innkjøper!

Les mer +

Vi kvalitetssikrer våre produkter

I Brandr er vi lidenskapelig opptatt av sport. Vi kvalitetssikrer produktene før vi anbefaler dem videre – på den måten vet vi at vi leverer et produkt som fungerer optimalt for kunden.

Les mer +

Miljøtiltak som virker

I altfor mange år har profilbransjen vært en sinke i miljøsaken. I år vil dette endre seg og Brandr skal lede an i denne omstillingen.

Les mer +