110 Unike Overnattinger i Norge

299 kr

110 Unike Overnattinger i Norge

Produktbeskrivelse:
Lyst til å gi en inspirerende hilsen til dine kunder eller ansatte? Også i år vil de fleste velge Norgesferie, og hva er vel hyggeligere enn å sende noen gode tips til valg av destinasjon.

Trenden er tydelig: Når vi er på reise, vil vi gjerne bo på steder utenom det vanlige. Det gjelder også i Norge, hvor det bare på få år har dukket opp usedvanlig mange overnattingssteder med særpreg. Hva med å overnatte i en vintønne, en nedlagt silo eller et gammelt bilvrak? Bo i en glassdome med utsikt mot nordlyset? Ta en natt i en tretopphytte formet som en kongle, en vakker speilglasshytte eller kanskje en stavkirke i tretoppene?

Her er det mange gode ideer til en romantisk helgetur med kjæresten, annerledes vennehelg eller familieferie i sommer.

110 unike overnattinger i Norge handler likevel om mye mer enn spektakulære overnattingssteder. Redaktør og God Morgen Norges reiseekspert Torild Moland og redaksjonen i Vagabond Reiselyst byr i denne boka også på møter med dem som har ofret både krefter og penger på å skape sitt eget eventyrsted, slik at andre kan ta del i drømmen. Her er vågalt design og nyskapende arkitektur; historiske minner og nærhet til natur.

Et rom for natta – en opplevelse for livet.

Pris: 299,– 

Minstebestilling: 12 stk
Leveringstid: 1 uke

 

Flere produkter fra